Product Informatie

Ons basismetaal is 316L chirurgisch roestvrij staal en messing. Wij brengen een laag Rhodium of Palladium aan en geven onze sieraden een 18k gouden of zilveren coating.

Originele Iceboys-stukken zijn alleen te koop via www.iceboys.nl. Er zijn veel imitators, daarom raden we je aan voorzichtig te zijn met websites die er misschien hetzelfde uitzien, maar in feite oplichtingswebsites zijn. Wees op je hoede voor: Veel lagere prijzen, zeer lange levertijden en onduidelijk retourbeleid.

Zwemmen, vooral in zout water of water met een hoge temperatuur verkort de levensduur van de sieraden. Chloor kan alle vergulde sieraden permanent beschadigen, dus we raden aan dit te vermijden.

Onze sieraden worden verwerkt met PVD plating, waarmee de hoogste kwaliteit plating wordt bereikt. Hierdoor gaan onze vergulde sieraden langer mee dan andere verguldingen. (Wij werken voortdurend aan de verbetering van onze producten).

Het is een diamant alternatief (Cubic Zirconia) die veel van dezelfde kwaliteiten heeft als een echte diamant. Bij ICEBOYS gebruiken we de hoogste graad van CZ stenen (AAAAA) om er zeker van te zijn dat alle stukken van de beste kwaliteit zijn. Het goede deel is dat deze "diamanten" in het lab gemaakt zijn.

Algemene informatie

We kunnen niet altijd een exact tijdschema geven voor herbevoorrading, omdat deze altijd aan verandering onderhevig is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief onderaan onze homepage om op de hoogte te blijven.

Wij zijn volledig toegewijd aan het leveren en creëren van de hoogste standaard van juwelen, en daarom bieden wij een levenslange Iceboys Garantie voor alle aankopen van gouden/verzilverde juwelen. Als uw product beschadigd aankomt of een fabricagefout heeft binnen 12 maanden na uw aankoop, geeft onze garantie u recht op een eenmalige vervanging van het sieraad - gratis. Deze garantie vervalt bij eventuele gebruikersschade (krassen, toevallige breuk, waterschade).

In het onwaarschijnlijke geval van extra schade aan uw vervangende item, rekenen wij 50% vervangings- of reparatiekosten van de volledige betaalde waarde, per product dat kan worden overgemaakt via PayPal. Neem contact op met info@iceboys.nl

*Iceboys Garantie dekt geen verloren of gestolen artikelen*

PVD plating zorgt ervoor dat onze vergulde sieraden langer meegaan dan andere vergulde sieraden die u misschien heeft gebruikt.

Uitwisseling

Wij streven ernaar uw restitutie binnen 3-5 werkdagen na ontvangst in ons magazijn te verwerken. Nadat we uw restitutie hebben verzonden, ontvangt u een e-mailbericht.

Houd er rekening mee dat het nog eens 5 werkdagen kan duren voordat het geld op je rekening staat. Deze verwerkingstijd is afhankelijk van uw bank, dus neem direct contact met hen op als er 5 werkdagen zijn verstreken en u het geld nog niet hebt ontvangen.

E-mail ons op support@iceboys.nl of neem contact met ons op via onze sociale mediakanalen.

Zorg ervoor dat u uw originele pakbon bij uw retourzending voegt, want als wij een artikel ontvangen zonder naam of pakbon, kunnen wij het niet identificeren en zal het niet worden verwerkt.

Wij vergoeden momenteel geen portokosten voor retourzendingen.

Wij raden u aan uw item te versturen onder een tracked service & bewaar altijd uw bewijs van frankering mocht het verloren gaan tijdens het transport.

Let op, alle artikelen moeten in de originele verpakking zitten, zodat wij uw retour kunnen accepteren. Als uw bestelling wordt geretourneerd zonder de originele verpakking, zal uw retourzending of omruiling niet worden verwerkt.

Wij accepteren geen retourzendingen of omruilingen voor op maat gemaakte producten en vanwege hygiënische redenen zijn alle oorbellen definitief verkocht.

U kunt uw artikel retourneren via ons portaal binnen 14 dagen na de datum waarop uw bestelling is geleverd. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die buiten dit tijdsbestek naar ons worden teruggestuurd en kunnen niet garanderen dat u uw artikelen terug ontvangt.

Het spijt ons zeer te horen dat u een defect artikel heeft ontvangen! Stuur ons a.u.b. de volgende informatie per e-mail:

(1) Uw bestelnummer (2) Naam van het artikel

support@iceboys.nl

Als u uw artikel beschadigd heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij kunnen geen wijzigingen meer aanbrengen in uw bestelling zodra u op de knop 'Nu bestellen' hebt gedrukt, dit omvat het volgende:

1. Wijzigen van het artikel of de maat
2. Leverings-/factuuradres
3. Toevoegen van artikelen aan uw bestelling
4. Verzendmethode

U moet het retourproces doorlopen om uw bestelling naar ons terug te sturen.

*Als u het verkeerde adres invoert bij het afrekenen, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld als de bestelling zoekraakt. Wij zijn niet aansprakelijk voor terugbetaling/vervanging van deze bestellingen.

Bedrijfsinfo

Iceboys heeft kantoren in Arnhem, Gelderland, Nederland. We hebben een magazijn in Nederland en binnenkort in het Verenigd Koninkrijk.

Wij hebben op dit moment geen winkels of pop-up locaties.

Betaling en promoties

Onze betaalmethoden zijn:
Creditcards, PayPal, Klarna, iDeal, Bancontact.

Een andere betaalmethode nodig? Neem contact met ons op. info@iceboys.nl

Verzending & Levering

Nederland: 2 werkdagen (binnen 48 uur)
EU: 2-5 werkdagen
Buiten EU: 5-7 werkdagen

In het onwaarschijnlijke geval dat u een artikel uit uw bestelling mist, neem dan onmiddellijk contact met ons op met de volgende informatie om ervoor te zorgen dat we dit snel en efficiënt voor u kunnen oplossen:

1. Uw bestelnummer
2. 2. De naam van het artikel dat u niet heeft ontvangen

Zodra wij bovenstaande informatie hebben ontvangen, zal ons klantenteam dit voor u uitzoeken!

info@iceboys.nl

U kunt inloggen op uw account via onze online winkel en de vervullingsstatus van uw recente bestelling controleren.

Als u geen Iceboys account heeft, ontvangt u een verzendbevestiging zodra uw bestelling is uitgevoerd. Je kunt dan je bestelling volgen via de volg link in de e-mail. Als je nog geen e-mail hebt ontvangen, maak je dan geen zorgen! Uw bestelling wordt meestal binnen 24 uur verzonden.

* Let op, het kan 24-48 uur duren voordat de trackinggegevens na verzending zijn bijgewerkt.